Päivitetty 05.05.2021

Saavutettavuusseloste

Tämä on Yhteiskuntapolitiikka-verkkolehden saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee yplehti.fi -palvelua ja on laadittu 23.10.2019. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Annanpura Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

YP-radion podcastit eli äänitiedostot sekä SoundCloud-palvelussa sijaitsevat äänitiedostot ovat saavutettavuusvaatimusten mukaisesti nk. ”vanhoja äänititeodostoja”.  Niitä ei tarvitse poistaa sivustolta eikä niitä tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi.

Muuta huomioitavaa

Useat YP-lehden artikkelti sijaitsevat sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan yhteisessä avoimessa julkaisuarkistossa Julkarissa, jossa julkaistaan palvelun oma saavutettavuusseloste.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla: saavutettavuus@thl.fi, muista mainita sivu, jota ilmoituksesi koskee.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostiin saavutettavuus@thl.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000